Privat Sittning

Det fungerar precis på samma sätt som vid en seans. Jag tar kontakt med andra sidan och bjuder in till dig. Jag är noga med att beskriva hur personen såg ut och om det är en man eller kvinna, vad personen gjorde i livet. Vad har du för anknytning till personen? Jag beskriver och tolkar det jag får till mig så tydligt jag kan till dig och oftast så vet man vem personen var. Det kan ju vara så att du inte träffat denna person som visar sig för mig och du har svårt att veta just då vem det är men om det händer som är väldigt sällan så vet oftast någon nära anhörig till dig vem det var.

Jag försöker då bjuda in någon annan och jag har aldrig varit med om att ingen fått kontakt! Vi har många nära och kära runt oss och det vill gärna komma och ge oss budskap och vägledning i livet.

Jag gör detta gärna via telefon om du inte har möjlighet att träffas eller om det är enklare för oss båda. Det fungerar lika bra eftersom allt är energi så har det inte med avstånd eller närhet att göra . Sittning går att kombinera med vägledning, du väljer. (Se vägledning)

Andevärlden vet att det är du som gäller just då. Varmt välkommen att höra av dig!

 

Mob 0734-027988 (Skicka sms om jag inte svarar direkt så ringer jag upp)

 

45 minuter. Pris 1 000 kr

60 minuter. Pris 1 300kr

Swish 123-2439966

Bankgiro: 210-7779