Jag bor i Vargön utanför Trollhättan som är min hemstad från början. Här har jag min lilla gård och kurslokal i en fantastisk miljö. Vänern vid min sida och halle och hunneberg som är så vackert beläget med all natur och vandring. Har en stor familj och många djur. Hästar, hundar, katter och kaniner. Här bor mitt hjärta och själ.

Jag har min verksamhetslokal på tomten och många kurser året om. Min passion är konsten och mycket av mitt måleri. Jag målar tavlor-mediala energimålningar och jag skickar tavlor runt om i hela Sverige. Detta är så givande! Jag skriver också en bok om andlighet och medialitet.

Jag har alltid varit medial sedan liten men förstod nog inte det förrän efter sena tonåren. Har gått många kurser och har hållit på med detta i flera år.

Träning, kost och matlagning är något som jag brinner för! Jag jobbar även som instruktör.

Sedan flera år tillbaka så jobbar som medium, vägledare och inom friskvård och hälsa. En personlig och andlig utveckling innebär att man tar hand om både kropp och själ för mig. Jag har mitt företag Believe där jag jobbar med själslig, andlig, medial och fysisk utveckling. Det handlar om balans och hitta sitt egna sätt att må bra.

Detta vill jag betona att det är så individuellt men balansen innebär att känna glädje, hämta kraft och kunna vara närvarande. Att utveckla sig medialt och få förståelse till sin kraft är alltid positivt om man jobbar med sin personliga utveckling samtidigt.

Jag jobbar och hjälper dig med helhetsperspektiv och har stor förståelse och kunskap inom detta. Jag coachar, vägleder och jobbar med mina änglar och guider som stöd.

Jag gör husrensningar, har kurser inom andlig, medial utveckling/ änglars kraft och jobbar även som djurkommunikatör. Djur har sådan kärleksfull och helande energi. Jag har kurser i energimålningar då jag även målar av under en sittning det jag får till mig. Tavlan bygger på kärlek!

Du är så varmt välkommen att även läsa mina krönikor i tidningen Nära samt följa min blogg på Tarotguiderna!

All kärlek till dig och välkommen!

Största kramen från mig!

Mob 0734-027988 anna.strandlind@hotmail.com