Djurkommunikation

Jag förmedlar det som jag får till mig utav djuret och berättar sedan detta till dig. Jag vill inte veta något innan om djuret utan bara namnet och när den är född. Skicka ett kort på mail eller sms. Om det är ngt specifikt du gärna vill veta om och känns lite akut så är det okej att ställa frågan till mig men tänk på att inte berätta för mycket till mig, jag vill ha så lite info som möjligt. Jag jobbar på tidningen Nära och har en egen sida om djur och djurkommunikation. Du kan läsa mer om mig där. 

Jag mediterar innan och öppnar upp för att sedan bjuda in ärkeängleln Ariel-Djurens ängel och beskyddare som förstärkning i min kommunikation. Djur använder sig av b la telepati vid kommunikation med varandra och detta gör jag också. Jag får till mig bilder och känslor det djuret vill få sagt och specifika saker som bara du och djuret oftast vet om.

Upplever du att ditt djur behöver vård så är det alltid veterinär som gäller först. Jag sätter ej diagnoser och är inte någon veterinär utan jag kommunicerar med djuret. Jag har hjälp många djur som har blivit ex missförstådda.

Vi har mycket att vara tacksamma för när det gäller djur. Det är här för att hela och de lär oss så mycket. Själv har jag många djur och tagit hand om djur som ska avlivas pågrund av missförstånd eller att djuret b la inte blivit respekterat. Jag är evigt tacksam för alla mina djurvänner. Djuret är ofta väldigt ”stolta” och trogna sina ägare!

Varmt välkommen!

Mob 0734-027988

Pris 1000 kr (Jag gör detta gärna på distans men kan träffas också om du vill detta)

Bg 210-7779

Swish 123-2439966