Änglahealing

Jag fungerar som en länk från ärkeänglarna till dig så får du den helande energi och ljus till dig under ca en kvart. Ofta så får du till dig energin på olika sätt genom din kropp och via dina känslor.

Det är av det högsta goda energi och ljuset som är av ren kärlek och påfyllnad. Änglarna vet vad du behöver för att ge dig det bästa, högsta goda. Jag får ofta till mig ord som jag inte alltid själv kan förstå men oftast så förstår personen som jag ger healingen detta…Det kan vara ett ”högtidligt” språk som ärkeänglarna kan förmedla sig via mig till dig.

Jag ringer först upp dig och berättar hur det går till, vi bestämmer tid efter det lägger vi på luren och jag sätter mig i djup meditation medan du lägger dig bekvämt. Efter detta börjar änglahealingen och det pågår i ca femton minuter. Du ligger bara och tar emot, alla upplever detta olika men gemensamt är att alla upplever healingen på ett eller annat sätt. T ex stickningar i armar o ben eller tryck/beröring på olika delar av kroppen – ALLT är som det ska!

Jag ringer upp dig efteråt och beskriver det jag upplevde och fått till mig, jag har även skrivit ner budskap under tiden som är till dig. Beräkna ca 45 minuter.

Varmt välkommen till en stund för dig i helandets energi!

 

Mob 0734-027988

 

Pris 900 kr