Hej du fina läsare!

Det är mycket som ska fixas med nu inför starten med vår telelinje Inre Visdomar. Så roligt och tacksamt! Vilka medarbetare vi har fått med oss. Vi har handplockat varje person och testat så våra mediala vägledare kan sia och spå i ett ganska krävande test plus att vi har telefonintervjuer. Det är två steg innan ngn blir godkänd. Alla terapeuter och coacher, kris och sorgearbetare m.m har mycket kunskap och erfarenhet bakom sig som ska jobba hos oss. Även dem är handplockade. Är redan stolt över dem vi valt. Vi är så tacksamma att så många har sökt till oss och vill vara med på denna härliga och utvecklande resa. Det kommer blir ett härligt team. Den 1 september är det tänkt att vi sätter igång. Hemsidan håller vi på att bygga och där kommer vi bjuda på mycket så håll utkik framöver! 

Min bok är på gång…Den håller på att korrekturläsas och fixas med, jag kommer ha mycket bilder som stärker mina texter m.m och det känns så bra i mitt hjärta! Målet är att den är klar för tryck i okt och ges ut i nov någon gång, men vet ej riktigt än…Jag får prioritera…

Jag har varit på en del husrensningar och haft sittningar dessa dagar. Det har varit så givande och andevärlden är med mig och hjälper mig så tydligt. Våra guider och änglar vill oss så väl. Vi är aldrig ensamma utan vi har mycket kärlek runtomkring oss. Glöm inte det när livet “rullar” på…Kram!

“Du vet väl om att du är värdefull”

Här kommer min text från min krönika i tidningen Nära, läsvärd anser jag och viktig för vår utveckling…

Anna Strandlind: Börja om från början…

Den inre resan är den största, skriver Anna i sin krönika. Där är då vi kan finna den inre visdomen och gudomligheten som bor just här och inte utanför oss.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Om vi människor låter det förflutna styra över nuet kan vi hamna i en sorts ”virvelvind” av oro, där allt bara snurrar på i samma anda. Vi går då miste om de stora, betydelsefulla möjligheterna som nuet faktiskt kan erbjuda.

Vårt ego talar ibland genom minnen, medan vårt högsta jag talar genom vår intuition och magkänsla i nuet. Vi får se upp så vi inte blir ”slavar” under det som varit och framför allt om det skadar oss. Det hindrar vi oss att få ett högre medvetande och synsätt.

Det är alltid möjligt att börja om och ta emot utveckling som sker i nuet, har du tänkt på det? I nuet utvecklas vi. Hur då, kanske du undrar? Det jag menar är att om vi alla skulle stanna upp precis nu, ta emot våra andetag som vi ofta tar för givet, se oss omkring, känna och vara helt närvarande så hade alla människor utvecklats till mer fridfulla människor. Vi hade skapat ett mer välmående samhälle. Precis i det avgörande ”nuet”.

Vet du att varje morgon när vi vaknar så kan vi ta in att vi ska få uppleva en ny dag. Vi kan skapa förväntningar och bestämma oss att leva i nuet.

Om vi begränsar oss genom att förlika oss med vårt ego, försvinner vårt sanna jag. Vår gudomlighet finns inom oss, inte utanför oss. Vi är vana vid egots tankar så många nöjer sig med att leva i egoistiska liv utan att vara medvetna om det.

Jag tror på att det finns ett starkt inre ljus i varje människa, men där yttre omständigheter och egot ibland tar över. Detta är något som vi alla behöver jobba med. Om vi alla kunde försöka förbise det stora egot och fånga det inre ljuset som finns, skulle egot försvinna mer och mer. Att uppmärksamma egot gör att vi skapar ännu mer av detta som vi inte behöver för att hitta vårt sanna jag.

Jag ser så mycket kärlek och ljus i så många människor, de kan lysa genom sin närvaro, hjälpsamhet, moral och kärlek. Det är vackert och innerligt att få ta del av detta. De får mig att inse att livet kan var precis så. Vackert och innerligt, beroende på vad vi formar för tankar och känslor.

Jag tror att det är viktigt i den tid vi lever i nu, när många saknar tillit och tappar kraften att må bra, att vi ändå intuitivt kan försöka uppleva det så kallade gränslösa, vår andlighet och vår tro. Att bara försöka så ett frö av närvaro i nuet.

Att uppleva en personlig resa och verkligen gå djupt in i oss själva, gör att vi kan börja känna oss hela och ta hand om oss på bästa sätt. Den resan tror jag är den största. Den släpper på egot och stärker oss genom ett högre medvetande, tron på att något större finns och tron på vår själ. Att kunna se bortom bekymmer och i ett större perspektiv. Att förvandlas till en ”vi”-form istället för en ”jag”-bild. Att vi är eviga därför att vår själ är evig…

Att längta bort från allt som kräver uppmärksamhet i vårt ego, ge upp egoistiska tankar, innebär att vi öppnar en dörr till vårt sanna jag. Vi alla behöver lära oss att släppa taget om detta och låta den inre visdom som vi redan har, komma fram. Vi alla har detta inom oss.

Varma kramar från mig,

Anna

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram och varsågod:
Torsdagen:
“Ta vara på din energi idag och säg nej om det behövs till andra och annat. Släpp måsten och ge dig lite återhämtning, det blir en fin dag. Be änglarna vara me dig.
En person som betyder mycket för dig kan ge dig bra råd, lyssna och ta till dig idag.  Kanske du är lite för hård mot dig själv och ska klara allt själv, be om hjälp eller ta emot. Det uppskattas! Du är hörd. 
Fredagen:
” En tillställning, liten fest eller kalas kan ske idag. Det behöver inte vara så stort, utan ett litet firande av ngt. Du kommer glädjas så var öppen för det spontana och ge dig hän. 
Du får tydliga tecken från änglarna idag via din magkänsla om vad du ska göra i din situation, förstora inte upp saker och ting utan var lugn. Det blir bra! Du har änglarna med dig, be dem.” 

Varma kramar från mig

Anna