Hej du fina läsare!

Det är så mycket roligt på gång i höst samt att jag kommer snart lägga ut om datum till min kropp och själskurs i september som inte blev av i juni. Medial utveckling och personlig utveckling samt kropp och själ i fokus i herrgårds miljö där alla kan vara med! Inga krav på ngt, släpp det och följ med på denna unika och magiska helg. Du kommer att upptäcka dina krafter och gåvor. Kommer snart mer info om detta. ( Detta är den kursen som en del utav er redan betalat 400 kr till) Här är en bild från denna plats, dit vi promenerar…Hösten anser jag är den vackraste perioden för denna kurs då vi går en del…

Jag och Pierre ska ju starta upp vår telelinje Inre Visdomar i september och vi vill gärna ha 2 st till medium-vägledare då vi handplockar våra konsulter. Det är många som söker men vi vill ha två till…Skicka ett Mail till ansokning@inrevisdomar.se (Kanske du känner ngn duktig vägledare och medium?) 

Nu kommer min krönika från tidningen Nära som jag skrivit. Jag tycker detta är viktigt och vill även dela den här till dig…

Anna Strandlind: Hitta svaren inom dig!

Att våga gå sin egen väg och lyssna till rösten inom sig, är ofta vägen till lycka. För Anna handlade det om att ägna sig åt andlighet, något som inte fick med sig hemifrån.

Text: Anna Strandlind
Vi människor är enormt påverkade av andra och annat som syns och hörs, fast vi inte alltid är medvetna om det. Vilka är de andra då? Jo, hela samhället! Dina vänner, familj, andra människor, reklam… Tänk på att vi är en del av vårt samhälle, vi alla kan påverka vad vi vill ha och hur vi ser på saker och ting. Du och jag påverkar våra egna barn genom våra värderingar, de i sin tur påverkar sina vänner och så vidare. Allt föds ur en påverkan och inlärning.

Jag tror att när vi ska hitta våra egna svar i livet och på vad vi vill, så ska vi söka oss inåt, gå till vår egen källa för att få svar. Det kan vara svårt om samhällets värderingar och synsätt inte stämmer överens med ens egna. Då är det lätt som ung att ”hänga på” trender och skaffa sig en ”fasad”. Då tror en del att lyckan finns i det som går att köpa och i det som är ouppnåeligt. Jag anser dock att många av de ungdomar jag har träffat, delvis genom alla mina barns vänner men också inom min andra bransch Träning och hälsa, är ganska målmedvetna och lyssnar på vad de vill.

Det känns lite dubbelt, för många lyssnar verkligen på sig själva. Men det är ett dilemma om det handlar om egoism istället för att lyssna till vår källa inom oss. Att hitta vår egen sanning och våra egna svar är inte egostyrt, det är en känsla av godhet, kärlek och högre syfte inom oss, då hjärtat styr och inte det materiella.

Det finns perioder i våra liv då vi lär oss extra mycket om oss själva, då vi utvecklas. Vad är rätt och fel? Det kan vara så individuellt och det som var rätt tidigare kanske inte är rätt idag.

När jag sitter och pratar med mina barn, deras vänner eller pojk-och flickvänner så lär jag mig väldigt mycket om livet. Helt plötsligt kan jag komma på mig själv med att jag sitter och tänker på vad jag fick lära mig hemifrån om hur allt ska vara och hur man gjorde. Mycket var bra, men en del som behövdes utvecklas.

När jag lyssnade på vad jag ville och gick min egen väg, det var då jag kände mig lycklig och fri! Jag var lycklig med min familj innan också men jag vågade ta steget till det som betydde mest för mig – andlighet och mediumskap, med allt vad det innebär. Det fanns inget sådant intresse alls hemma hos mig. Allt det goda och snälla visades på andra sätt som var lika bra.

Vi alla får tycka olika, det är viktigt. Det är när vi inte respekterar varandra som det blir fel. Jag hoppas av hela mitt hjärta att mina barn och andras barn kan få gå sina egna vägar när det handlar om att hitta sin sanning och sin källa.

Varma kramar från mig,

Anna

Nu mina läsare så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärta och ha tillit, varsågod:

Torsdagen:

“Ha tillit nu, det finns en mening med det som sker. Det blir bra! Håll fokus på glädje idag! 

En kärlek eller vän vill ha dina råd eller uppmärksamhet idag, var öppen och känn, hjälp gärna till och du kommer förstå…Ta steget, änglarna är med.”

Fredagen:

“Tänk lite större om dig själv idag, det blir bra och du klarar det galant, sätt igång bara! Det är dags!

En ny person, vän eller ngn du dras till kan komma in i ditt liv inom kort…Du kan få tecken idag…Ta emot!

Ha en underbar dag, du lever nu! Det finns bara nuet!

Varm kram

Anna