Hej du fina läsare!

Jag har inte skrivit på några dagar för det har varit en hel del annat med jobb, min bok och resande för mig. Jag är så glad och tacksam för det men saknar när jag inte kan ge ut mina vägledningar och annat till dig som vill läsa det jag skriver. Men nu är jag tillbaka! Så roligt att vara det och kanalisera, meditera bl a mina budskap till oss som läser. 

Vilken dagar jag haft! En sådan fin, tacksam men intensiv jobbhelg. Jag och Spökpodden åkte tidigt i lördags morgon till Garpenbergs slott i Hedemora. Jag gick upp 04.15 för jag skulle ha storseans och medial utvecklingskurs plus annat under hela lördagen. Stoseansen började 13 och sedan vara det ca 40 min paus, därefter medial utvecklingskurs för många deltagare, Sedan samtal, lite mingel och spökjakt på natten. Jag var med en stund men strax innan 24 gick jag till mitt rum för jag var trött. 

Allt gick så bra och jag fick fina, tydliga andekontakter från andra sidan på storseansen och kursen var så givande och tacksamt. Det finns så mycket kärlek i världen! Vi får inte glömma det i dessa tider. (Vi höll avstånd.) Alla hade avstånd mellan stolarna i stora salen i slottet. Vi åt god middag och spökpodden-Martin och Oscar gick runt och minglade. Pierre Hesselbrandt var också där och signerade och sålde sin bok och minglade, både jag och Pierre hade lite sittningar spontant sedan under kvällen. En underbar helg! Här kommer lite bilder…

Inne i slottet…

Mitt rum…Så fint!

Middag efter mitt jobb…Vilken miljö…

Jag fyllde år igår-söndags och jag fick så fina presenter utav John och Cilla som äger Garpenbergs slott och Pierre hade också fixat present. Tacksamt och snällt. Oscar och Martin fick jag också present utav genom att de bjöd mig på en del. Stort tack! Jag gick ut och sprang på morgonen runt Garpenberg ca 7-8 km, innan frukost och vilken fin löparrunda jag hittade! Se. så vackert! Fåglarna kvittrade, allt var stilla…Vilken härlig start på morgonen och min födelsedag…

När jag kom hem igår så fick jag rosor, choklad m.m så gulligt utav min man. Det är så värmande! Alla som har messat, skickat på Facebook, Instagram och grattat mig är så gulligt! Jag blir sååå glad! Jag blev 49 år och känner mig som 25, haha! Tack alla!

Jag och Pierre på trappen innan avfärd i söndags…

(Jag vill också berätta det om du vill ha en vägledningstid imorgon tisdag så finns det en tid kl 13-13.45, det kostar 1000kr och du kan maila mig på info@believeanna.se så återkopplar jag till dig. kram!)

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit.

Tisdagen:

“Var lite kreativ idag så hittar du lösningar som du inte har tänkt på tidigare. Använd dina kontakter, vänner  och be om råd. 

Idag kan det vara dags för att fatta ett beslut som du fungerat på, agera och gör det som känns rätt. Änglarna är med dig.”

 

 

Onsdagen:

“Idag kan din “uppfyllelse” träda i kraft om du tar tag i det som inte har gjort än, tänk inte bara utan gör…Du kan! Änglarna är med dig!

En bok, text eller ngt som du läser utvecklar dig nu så ta tag i ditt intresse! Det kommer leda dig framåt.

 

Ta hand om dig och lev i nuet!

Varma kramar

Anna