Hej du fina läsare!

Om vi har en önskan att förbättra vårt leverne och liv så innebär det ju att det behövs göra en del förändringar, eller hur? Gör vi samma sak så blir resultatet likadant. Rent sunt förnuft säger ju att det är så men vi tänker inte alltid på det. Vi kan ibland förvänta oss att omgivningen ska förändras för då minsann så kan vi förändras, men det är ej det som behövs, för då lurar vi bara oss själva. Det är vi själva som ska förändra vårt beteende, mönster och förhållningssätt för att vårt liv ska förändras till det bättre.  

För att förändra så krävs det lite mod och att släppa taget om vissa saker som inte är bra för oss. Det är lätt att hamna i ett mönster och skapa oss en egen sanning som vi tror är sann men som inte behöver vara det. Vi är mer formade än vad vi tror från vår bakgrund, historia och relationer, det handlar om att skapa en medvetenhet hos oss som gör att vi kan ställa vissa frågor till oss själva som:

“Är detta min väg och sanning, känns det bra i min magkänsla?” Om inte-Gör ngt åt det omgående och vänta inte in saker och ting som drar ner dig för länge så du skapar en onödig rutin som ej är sann. Vi alla har enorm inre kraft om vi börjar lyssna på den inre rösten som talar till oss. Den rösten som är vår inre källa och som inte styrs av yttre omständigheter och miljöer. Denna källa är trygg, pålitlig och kärleksfull. Vi hittar den i stillhetens rum. När vi släpper all kontroll och vågar lita på flödet som kommer ur det…I vår egen stillhet och tystnad så hör vi vår inre röst. Där sker kommunikationen med våra guider, änglar m.m Vi fångar upp länken till vårt högre medvetande och får tillit och hittar ett flöde som driver oss framåt utan stress, prestige och kamp. Vi får en känsla “att allt är som det ska” även i våra utmaningar för det finns en lösning…

Ibland upplever jag att många skriver och säger en massa ord och vill leva upp till ngn som man inte är själv. Vi alla har brister och behöver utveckla oss och andlighet handlar mycket om just detta. Att utvecklas och inse vad vi behöver släppa som inte är bra och lära om och ta in det som är bra för oss i kärlek och i glädje. Jag älskar människor som är lever som de lär, de är mina läromästare och mentorer. Jag tror på enkelheten, kärleken att inse att vi alla vill bli älskade, kunna älska och leva i samklang med andra och med vår natur.

Behöver det vara så mycket mer? Jag tror inte det, när vi sedan agerar utefter det- Att vi alla har egentligen samma grundläggande behov, så möter vi varje människa utifrån vem de är och inte vad de gör på ett unikt, själsligt sätt. Vi ser människan och inte ytterligheter. Kram på dig! Du är unik och så värdefull. glöm inte det…

Nu mina fina läsare! Varsågod här kommer dina budskap så ta dem till hjärtat och ha tillit:

Måndagen:

Idag ska du ta ett steg mot din “uppgift”, passion här i livet…Det är dags. Följ enbart din inre visdom och hjärta, du vet vilket steg du ska ta, så sätt igång, be änglarna om hjälp. 

Idag kan en sundare förändring ske om du tar tag i det som tänkt på ett tag. Skjut inte på det gång på gång, utan tiden är rätt precis nu. Be ärkeängel Rafael om hjälp. Du får hjälp. Ha nu tillit. 

Tisdagen:

“Fatta ett eget beslut idag och “stå på dig lite” om du känner att du inte får den responsen som du vill ha. Backa inte och gå emot din sanning, lyssna inåt och var tydlig och kärleksfull med vad du vill till andra. Det blir bra!

Kärleken kan blomma och “spira” idag om du vill…Vänta inte på att ngt ska hända utan ta tag i det själv…Det blir en kärleksfull dag med ny inspiration och glädje om du väljer det. Änglarna är med dig.

Varma kramar från mig och gör din dag i kärlek! 

Anna