Hej du fina läsare!

Nu har det gått några dagar igen sedan jag skrev men jag har jobbat kvällar men också haft sittningar och skrivit en del. Jag har haft ett par husrensningar också och jag är så tacksam att kunna hjälpa till på det sättet. Mitt arbete är så varierande på ett sätt men allt som jag gör så handlar om mitt medialitet och andliga kunskap. Det finns en röd tråd i det men ändå så är det lite olika fokus. Jag är så tacksam för det. Nu så startar vi en telefon linje snart också och det är så många som vill jobba hos oss. Jag och Pierre är så glada för det. Det känns så bra i hjärtat att kunna hjälpa till på detta sättet också. September månad så sätter vi igång! Det är mycket jobb innan och förberedelser. Det är viktigt att det blir rätt och att det känns rätt. 

Jag har varit på Läckö slott där jag vet att jag haft ett tidigare liv förr…Jag kommer berätta mer om detta ngn gång hur och varför jag känner och vet det. Här är bilder från detta som jag tog i helgen.  Det var jag, min man och den “mindre” pojken som var där. Det var skönt att få en eftermiddag ledig och strosa lite. Det blev en fin helg. Här kommer  lite bilder som jag tagit i helgen. Jag bor så fint, nära vattnet och naturen.

Detta fallet är magiskt! 

Älskade kossor! 

Dessa underbara fåglar och halleberg i bakgrunden. Jag är så tacksam att jag har att detta. Det gör mig rik.

Läckö slott

Så här satt fångarna i cellerna förr, under jord…Så tragiskt.

Lille Laban och jag nedanför slottet. Det blåste för fullt!

Så vackert kapell i slottet!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. 

Måndag:

“Ta vara på tillfälligheterna idag för du kan skapa en möjlighet som du “väntat” på. Tro på dig själv och våga tro på det som du velat ett tag.

En vän kan behöva din hjälp idag, erbjud dig och känn in…Du betyder mycket mer än vad du tror!”

Tisdagen:

Ta inte åt dig någon annans mående eller ord idag. Det handlar inte om dig, ha lite tålamod och förståelse, var lugn. Du kommer förstå och det löser sig till det bästa.

Kärleken kan “blomma” idag. Var inte rädd och låt inte det som varit bakåt i tiden påverka dig för mycket i nuet. Ta vara på kärleken i ditt liv. Be änglarna om hjälp. Känn in…”

Ta vara på nuet och ha fokus på glädje och tacksamhet, då får du det!

Varma kramar från mig!

Anna