Hej du fina!

Hoppas att du mår bra och känner kärlek och omsorg till dig själv och andra. Positiva tankar ger positiva resultat, negativa tankar ger negativa resultat. Nu är ju kanske livet inte så lätt alla gånger så man bara kan går runt och känna glädje och positiva saker jämt…Eller? Tänk om vi kunde det? Tänk om vi alla människor skulle försöka se de det bästa i allting oavsett situation och visa hänsyn, förståelse och medkänsla, samt kärlek, då skulle vi skapa fred. Det vi alla kan göra är att försök skapa fred inom oss och lära oss att älska oss själv och acceptera dem vi är men också lära oss våra brister. Vi alla är här på jorden för att lära och utveckla oss, så det vore ju konstigt om vi inte hade brister.

Det behöver inte vara dåligt, utan väldigt utvecklade och lärorikt. Där föds mycket av vår visdom, förståelse och kärlek, eller hur? Du är bra som du är, bonusen är att vilja utvecklas om du väljer det. Jag tror själv på att det är viktigt att reflektera över sitt eget beteende istället för att prata om hur andra är och hur vissa funkar i livet…Att ha åsikter är väl okej, de har vi alla men jag tror inte att vi mår bra om vi håller på att hänga upp oss och skylla på andra eller reta sig för mycket på vad andra gör. Det är oftast så att det vi ser i andra ligger oss själva nära eller så är det ngt som vi vill ha men inte har själva. Inte alltid men det kan vara så…Det är ngt att reflektera över utan att döma och vara “destruktiva” mot oss själva.

Handen på hjärtat-Vad “retar” du dig på hos människor? Finns det ngn del inom dig som du har själv eller kanske saknar? Kram på dig! Vi alla gör så gott vi kan utifrån de förutsättningar vi har för det mesta, och jag tycker att en bra väg att välja är att tro gott om sig själv och andra utan att vara naiv för det. Jag själv får höra att jag tror lite för väl om andra och sätter inte gränser ibland. Jag tycker inte själv det för jag mår inte dåligt i det, snarare så tycker jag att det är den personen som kan påstå det mår sämre, men det är ju bara min känsla. Jag försöker lägga fokus på det som är bra men inte blunda för det som är mindre bra utan ta tag i det. Vi alla är olika och det viktigaste är att försöka vara sjysst och en vänlig själ anser jag. Där kärleksfulla handlingar finns där finns alltid kärlek, oavsett hur tufft det än är så sprid din kärlek utan ngn baktanke eller räkna med att få ngt igen, då är det inte ngn kärleksfull gåva utan en “förhandling” Ge för att du vill ge, inte för att du förväntar dig att få ngt tillbaka, då är det ej ngn gåva… 

Nu mina underbara läsare, så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit:

Lördag:

“Lekfullhet, lätthet och släppa på lite krav vill våra änglar att vi ska göra idag! Helt enkelt! Ge oss hän! Be änglarna om hjälp. 

Du kan vara lite överkänslig när det gäller en sak som du står inför, överdriv ej dina känslor utan var lugn, det blir så bra! Du lyckas idag!  

Söndagen:

“Vila din “hjärna” idag, gärna med fysisk träning eller rörelse. Bara var och följ flödet, du har änglarna med dig så be dem ge dig tecken, du får det! Det blir en skön dag.

En bok eller text kommer att betyda mycket för dig idag, Det är vägledning du får utav änglarna. Reflektera över det som uppmärksammar dig idag i texter och ord.”

Varmaste kramen från mig!

Anna